Site-ul www.partnet.ro este proprietate a MONDO CNSULTING & TRAINING  S.R.L., sediul in Bucuresti, Sector 3, str. Turturelelor nr. 11A, bl. C

DEFINITII SI TERMENI

Utilizator
– orice persoana care acceseaza partnet.ro.

Site
– domeniul www.partnet.ro si subdomeniile acestuia.

Continut
– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor de catre Proprietar prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Proprietarului, Utilizatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
informatii legate de Produsele si/sau Serviciile oferite de Proprietar intr-o anumita perioada;
date referitoare la Proprietar, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document
– prezentele Termene si Conditii.

Utilizarea site-ului

Vizitarea acestuia sau solicitarea de informatii despre produsele si/sau serviciile listate prin intermediul acestuia, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina.
Daca nu doriti sa acceptati termenii si conditiile stipulate in cele ce urmeaza, va rugam sa nu utilizati partnet.ro sau sa nu folositi servicii oferite de partnet.ro cu a caror termeni de utilizare nu sunteti de acord.
Proprietarul site-ului poate modifica regulile in orice moment prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a fi la curent cu drepturile si obligatiile pe care le aveti.

Informatii generale despre utilizarea site-ului

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, filmele, sau orice alte feluri de continut sunt protejate prin legile drepturilor de autor atat pe teritoriul Romaniei, cat si pe teritoriul altor state. Toate materialele sunt proprietatea Asociatia Partnet-Parteneriat pentru dezvoltare durabila, cu exceptia cazurilor in care este specificat altfel. Preluarea si utilizarea informatiilor disponibile pe partnet.ro in alte scopuri decat cele de informare, fara permisiunea explicita in scris a proprietarului reprezinta o violare a drepturilor de autor (cf. legii 8/1996 si a altor legi ulterioare ale Romaniei).

Confidentialitate

Asociatia Partnet va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document. Cititi obligatiile pe care si le asuma Valdo Invest in prelucrarea datelor personale in documentul numit Politica de Confidentialitate.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Proprietarului, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa sau modifica aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Proprietarul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii. Asociatia Partnet nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alteceva in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a MONDO CONSULTING & TRAINING , Utilizatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre Asociatia Partnet.