Manager Proiect

900 Lei

CURS Manager proiect

Cod COR: 242101 | Tip program: Perfectionare | Durata cursului: 40 ore | Pregatire minima necesara: Studii superioare

Doriti sa acumulati cunostintele necesare realizarii si implementarii unui proiect?

Va invitam sa faceti parte din echipa managerilor de proiect pregatiti la standarde inalte de MONDO Consulting & Training, inca din anul 2008. Absolventii cursurilor noastre se regasesc in pozitii de top in domeniul implementarii de proiecte. Cursul Manager de Proiect ofera competente valoroase pentru scrierea, coordonarea, monitorizarea si raportarea proiectelor.

Cui se adreseaza cursul?

Cursul se adreseaza absolventilor de studii superioare care doresc sa-si perfectioneze cunostintele in domeniul managementului, persoane care reprezinta institutii publice, organizatii si asociatii neguvernamentale, intreprinderi, dar si persoanelor fizice care tintesc posturi de management sau posturi in implementarea de proiecte pe fonduri europene ori doresc sa devina specialisti in management de proiect.

Care sunt avantajele participarii la acest curs?

Ce competente obtin dupa absolvirea cursului?

Ce tip de diploma obtin dupa absolvire?

La finalul cursului, absolventii vor primi un certificat pentru ocupatia de Manager proiect, recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de un supliment descriptiv care atesta competentele dobandite.

Cum ma pot inscrie?

Transmiteti un e-mail pe adresa office@partnet.ro cu urmatoarele informatii: Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, E-mail, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu sau contactati-ne telefonic la 031.425.64.26. Perioada de desfasurare a cursului va fi stabilita in functie de numarul participantilor (14 persoane / grupa).