Asociatia PartNET

Asociatia PartNET

MONDO Consulting & Training este principalul partener al Asociatiei PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabila, parteneriatul fiind creat inca de la infiintarea Asociatiei in anul 2006.

Firma sustine activitatea partenerului prin reteua de experti-cheie dezvoltata, acestia fiind implicati în dezvoltarea si implementarea de strategii, programe si proiecte in urmatoarele domenii: dezvoltare regionala, mediu, resurse umane, cresterea competitivitatii economice, cooperarii transfrontaliere si asistenta tehnica.

Societatea pune la dispozitia partenerului o gama variata de servicii, precum: consultanta si asistenta in management, formare profesionala, elaborare de documentatii etc.

European Action Group

European Action Group

MONDO Consulting & Training este membru fondator al European Action Group – Grup de interes european inregistrat dupa procedura stabilita la Bruxelles, avand in componenta organizatii din Spania, Grecia, Germania, UK, Cipru si Romania.

Firma a devenit incepand cu anul 2005 parte componenta a Grupului European Action, grup avand peste 20 de ani experienta in implementarea proiectelor de dezvoltare in Europa.

Firma dispune in acest fel de acces rezervat pentru piata din Romania la know-how privind dezvoltarea proiectelor, platforme de e-learning in turism si protectia mediului, dezvoltate la nivel european, agreate in cadrul unor programe ale UE. Dispune si de dotare didactico-materiala de specialitate pentru derularea de proiecte de formare profesionala, asistenta si colaborare cu experti europeni in domeniul managementului proiectelor, a formarii continue, implementarii de platforme de e-learning, manuale moderne agreate in cadrul proiectelor UE de e-business in turism si management de calitate in turism.