PREZENTARE GENERALĂ

 MONDO Consulting & Training

este o societate de consultanță și training, înființată în anul 1993, specializata in servicii de management si consultanta strategica, elaborarea si implementarea de proiecte EU, cu vastă experiență în programe referitoare la rolul pregătirii profesionale, formare  vocațională și învățământ la distanță, utilizării tehnologiilor electronice, dezvoltare de proiecte finanțate în cadrul  programelor Phare, FP6, Leonardo da Vinci și Socrates, INTERREG, Fonduri Structurale. Partenerii în proiecte sunt organizații europene de presigiu, universități, rețele internaționale, firme de IT, etc.

MONDO Consulting & Training este principalul partener al Asociației PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă și este reprezentată legal de Prof. Asoc. Dr. Iolanda Mihalache – Director executiv.

Societatea a dezvoltat o reţea de experţi-cheie, implicați în dezvoltarea şi implementarea de strategii, programe şi proiecte în următoarele domenii: dezvoltare regională, mediu, resurse umane, creşterea competitivităţii economice, cooperării transfrontaliere și asistență tehnică.

MONDO Consulting & Training cooperează cu instituții importante din România implicate în activități de asistență, consultanță, pregatire profesională și sprijin pentru IMM-uri, atât publice cât și private.

MONDO Consulting & Training este operator de date cu caracter personal autorizat și deține certificarea sistemului de management al calității ISO 9001:2015 și certificarea sistemelor de management de mediu ISO 14001.

“Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi.”

DESPRE NOI

Cine suntem?

Suntem o societate de consultanta si training, infiintata in anul 1993, in prezent lider in implementarea de proiecte UE, alcatuita dintr-o echipa de oameni dedicati care au abilitatile si competentele necesare indeplinirii misiunii noastre. Ne bazam succesul atat pe increderea clientilor, construita prin intelegerea nevoilor acestora, cat si pe calitatea si eficienta tuturor serviciilor oferite.

Experiența noastră

Detinem o vasta experienta in programe referitoare la pregatire profesionala, formare vocationala si invatamant la distanta, utilizarea tehnologiilor electronice, dezvoltare de proiecte finantate in cadrul programelor Phare, FP6, Leonardo da Vinci si Socrates, INTEREG, Fonduri Structurale. Partenerii nostri sunt organizatii europene de prestigiu, universitati, retele internationale, actori economici si sociali s.a.

Viziune și valori

Suntem recunoscuti ca un partener de incredere, puternic, stabil si profitabil, un partener care livreaza eficient servicii profesionale si creste in mod dinamic si constant. Oferim o gama completa de servicii de cea mai buna calitate, prin operarea intr-o maniera prudenta si transparenta si prin cultivarea activa a inovatiei. Recunoastem calitatea, motivarea si performanta ca factori principali in atingerea succesului.

Cine ne recomandă?

Clientul este partenerul nostru. Referintele noastre sunt variate – de la ministere, universitati, actori economici si sociali, organizatii transnationale, autoritati locale si pana la numeroasele societati comerciale din diverse domenii de activitate, datorate succesului in accesarea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila.

PROMOVAREA SI DESFASURAREA ORICAREI ACTIVITATI LEGATE DE ACCESAREA FONDURILOR COMUNITARE DESTINATE ROMANIEI
 • Programe de dezvoltare economica si antreprenoriala,
 • Programe educationale si formative,
 • Programe pentru dezvoltarea sociala si cultural artistica,
 • Programe de perfectionare profesionala si vocationala,
 • Programe de cercetare si dezvoltare,
 • Programe de dezvoltare a mediului,
 • Programe pentru dezvoltarea comunicatiilor si a societatii internationale.
 • Oferirea de instrumente si servicii necesare imbunatatirii performantelor IMM-urilor;
 • Sprijinirea dezvoltarii durabile prin imbunatatirea competentelor economice, stiintifice, tehnologice si culturale ale intreprinzatorilor, inclusiv din sectorul IMM si al agentilor din sectorul public;
 • Elaborarea de cercetari, studii de piata, documentatii pentru proiecte, intocmirea propunerilor de proiecte.
 • Sprijinirea formarii de formatori, de consultanti si de alti agenti care pot furniza expertiza si sprijin micilor intreprinzatori, asociatiilor si organizatiilor private sau publice in vederea imbunatatirii activitatilor acestora, etc.