Care este grupul nostru tinta?

 

 

 
Aceste materiale de training vor fi disponibile si noilor angajati in sectorul I.T., precum si acelora care lucreaza deja in domeniu si doresc sa-si imbunatateasca cunostintele.

De exemplu, materialul va fi disponibil tinerilor care-si aleg I.T. ca prima cariera, somerilor care doresc sa-si redirectioneze cariera (in special femei care se reintorc pe piata muncii), dar si altor angajati din sectorul I.T. Este de remarcat ca jumatate dintre candidatii inregistrati in Verden (Germania ) pentru recalificare in urmatoarele cursuri sunt femei: Ingineri de Sisteme Comerciale–I.T. si Stiinta Computerelor in domeniul Comercial. Cei doi furnizori privati de training vor oferi materiale I.T. numai debutantilor in profesie, cu 50% pondere feminina.

Partenerii irlandezi au grupuri tinta care includ femei casnice, parinti singuri, someri, sectorul handicapatilor si al celor cu slujbe cu program redus.

Partenerii romani si cehi ofera training pentru adulti cu sau fara ajutor de somaj, care le vor fi trimise de la birouri de somaj. Materialele auto-explicative de invatamant deschis si la distanta produse de parteneri ofera posibilitati pentru o varietate de grupuri – tinta la nivele diferite de calificare, dar vor fi folositoare mai ales pentru femeile avand cunostinte reduse despre computere, oferindu-le noi calificari, cerute pe piata de munca.

Materialul poate fi folosit si in grupurile de traning/educatie, in grupurile de training in business sau pur si simplu pentru auto-educare la domiciliu.