700 Lei

CURS Comunicare in Limba Engleza

Tip program: Initiere | Durata cursului: 60 ore | Pregatire minima necesara: Invatamant general

Doriti sa acumulati cunostintele necesare comunicarii in Limba Engleza?

Va invitam sa descoperiti cea mai raspandita limba de comunicare internationala. Inca din anul 2011, MONDO Consulting & Training mentine standarde inalte de calitate a serviciilor, punand in centrul atentiei nevoile si necesitatile cursantilor, in predarea limbii engleze. Cursul Comunicare in Limba Engleza ofera competente valoroase in vederea dobandirii abilitatilor de comunicare scrisa si verbala, intr-un mod interactiv. Cursul urmareste dezvoltarea celor cinci competente fundamentale in folosirea unei limbi straine: intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris si interactiunea in conversatie.

Cui se adreseaza cursul?

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa utilizeze limba engleza in diferite situatii: calatorii, socializare, la serviciu sau in alte situatii cotidiene. Cursul poate fi urmat si de persoanele interesate in engleza de afaceri sau in limbaje specializate (juridic, economic, comercial etc.), dar care nu au notiunile structurilor gramaticale foarte clare sau care intampina probleme in sustinerea unei conversatii simple. Parcurgerea cursului de initiere va va ajuta sa insusiti o gramatica corecta si un vocabular eficient pentru o conversatie elementara .

Care sunt avantajele participarii la acest curs?

Ce competente obtin dupa absolvirea cursului?

Ce tip de diploma obtin dupa absolvire?

La finalul cursului, absolventii vor primi un certificat pentru absolvirea cursului Comunicare in Limba Engleza, recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de un supliment descriptiv.

Cum ma pot inscrie?

Transmiteti un e-mail pe adresa office@partnet.ro cu urmatoarele informatii: Denumire curs, Nume, Prenume, Telefon, E-mail, Ultima scoala absolvita si Localitatea de domiciliu sau contactati-ne telefonic la 031.425.64.26. Perioada de desfasurare a cursului va fi stabilita in functie de numarul participantilor (14 persoane / grupa).